Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus

”Työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen kautta olen saanut uuden mahdollisuuden pärjätä työelämässä”

Minna Kastikainen kertoo videolla kokemuksistaan Kelan työllistymistä edistävästä ammatillisesta kuntoutuksesta Orton Prossa.

Kastikainen päätyi TEAK-kuntoutukseen työterveyshuollon kautta pitkän kuntoutusprosessin jälkeen. TEAK-kuntoutus näyttäytyi yhtenä hyvänä vaihtoehtona, kuinka päästä takaisin kuntoon.

-Halusin TEAK-kuntoutukseen, jotta minulla olisi mahdollisuus olla työelämässä mahdollisimman pitkään ja työkykyisenä. TEAK-kuntoutuksen kautta olen saanut uuden mahdollisuuden pärjätä työelämässä ja saada uuden ammatin itselleni. TEAK on tukenut ja auttanut minua mahdollisimman paljon tässä prosessissa ja olen äärettömän tyytyväinen tähän prosessiin. Minulla on ollut mahtavat ohjaajat jotka ovat tukeneet omia halujani ja haaveitani, kertoo Kastikainen videolla.

-Minulla on ollut itsellä hyvä mahdollisuus vaikuttaa tähän prosessiin omalla aktiivisuudella ja innolla mennä asioissa eteenpäin. Omalla innostuksella ja aktiivisuudella saat paljon tuloksia aikaan, Minna muistuttaa muita.

Kelan työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus tarjoaa yksilöllisen työhönvalmentajan tuen sopivan työtehtävän, ammattialan tai opiskelualan valintaan. Orton Prossa Kastikaisen tukena toimi työhönvalmentaja ja sosiaalityöntekijä.

Liittyvät tarinat