Orton Pro

Orton Pro on nyt Live Palvelut! Uudet verkkosivut osoitteessa www.livepalvelut.fi.

Arvomme

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Kunnioitamme asiakkaidemme ainutlaatuisuutta. Rakennamme uutta polkua yhdessä, yksilöllisistä lähtökohdista, aidosti välittäen.

TIIMITYÖ

Työskentelemme yhteen hiileen puhaltaen. Hyödynnämme toistemme vahvuuksia ja osaamista parhaan kokonaisnäkemyksen ja erinomaisten tulosten saavuttamiseksi.

JATKUVA KEHITTÄMINEN

Lähes vuosisataisista perinteistämme huolimatta työskentelymme on ketterää. Olemme uteliaita uudelle ja selvitämme solmuja periksi antamatta, positiivisella asenteella.

OSA INVALIDISÄÄTIÖTÄ

Olemme osa Invalidisäätiö-konsernia, joka perustettiin vuonna 1940 alun perin auttamaan Talvisodassa vammautuneita sotainvalideja. Säätiön toiminta perustui alusta lähtien kolmen palvelun eli sairaanhoidon, kuntoutuksen ja koulutuksen varaan. Nämä palvelut ovat edelleen Invalidisäätiön toiminnan kulmakivet.

Invalidisäätiö tarjoaa työnantajana monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän toiminta- ja työyhteisön sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Voit jättää avoimen hakemuksen Invalidisäätiön työpaikkoihin täältä.

Keitä olemme, mitä teemme

Olemme sanamme mittainen valmennus- ja asiantuntijatalo, joka erilaisia tapoja ja ratkaisuja aktiivisesti etsien ohjaa asiakkaitaan uuteen suuntaan elämässä. Tekemisen keskiössä ovat työllistyminen, työhönpaluu ja koulutus. Asiakkaan rinnalla työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen joukko työelämän koulutuksen ja kuntoutuksen osaajia.

Tapamme toimia

Työskentelemme moniammatillisena tiiminä. Teemme tiivistä yhteistyötä työelämän edustajien kanssa yksilöllisten ja asiakaslähtöisten ratkaisujen luomiseksi ja tarpeita vastaavien palveluiden kehittämiseksi. Työtämme ohjaa vahva tuloksellisuus, mutta taustalla vaikuttavat Invalidisäätiön yleishyödylliset arvot.

Yhteistyössä

  • Valo-valmennus
  • Vates
  • Keskuspuiston ammattiopisto
  • Diacor
  • Orton
  • Kela